Dag 20 – terug naar Toronto

We stonden op en wederom was het pijpenstelen aan het gieten.Het zou de ganse dag door regenen, dus we planden niet veel te doen buiten de lange terugrit richting Toronto. Aangezien onze shopping-honger nog niet volledig gestild was besloten we halverwege in de Vaughan Mills mall te stoppen. Isaak kreeg een pyjama met brandweerwagens op, Dieter een joggingbroek waar hij al dagen om vroeg en Kato een nieuwe lading onderbroeken. Alleen Adriaan viel uit de boot (da’s het lot van een 2de kindje van hetzelfde geslacht).

  
Verder maakten we bijzonder weinig mee vandaag. We slenterden rond in de mall, Isaak keek er zijn ogen uit en maakte plezier met zijn vader en moeder, en Adriaan sliep wederom rustig in zijn draagzak.

We reden door tot aan een camping vlakbij Fraserway, het verhuurbedrijf van de camper, en installeerden ons. De dame van de camping had gezegd dat we achteraan wel wat lawaai zuden kunnen horen, “it’s from the salmon in the river behind the campground”. Wij ons dus installeren achteraan de camping en direct gaan kijken. Het enige geluid dat we hoorden was echter van de snelweg achter de camping en de enige zalm die we gezien hebben was eentje die gestrand was op een zandbankje en heel erg dood was. Voor de rest was het wel een erg mooie camping.

  

Na een kort bezoek aan de Wal-Mart voor wat koekjes en yoghurt voor Isaak en een lading Jelly Beans voor Kato maakten we avondeten en begonnen we onze tassen terug in te laden. Morgenvroeg moeten we de camper terug binnenbrengen en worden we naar de luchthaven gebracht voor de vlucht terug naar huis. De vakantie zit er jammer genoeg bijna op…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s