IJsland

Vorig jaar werd er niet geblogd. We gingen voor een tweede keer op reis naar Zweden waardoor ik er van uit ging dat er weinig interesse zou zijn van het thuisfront; en het merendeel van de foto’s bestond uit Dieters blote poep in één of ander meer in the middle of nowhere waardoor deze niet voor publicatie vatbaar waren. Edoch kreeg ik hier en daar een opmerking of vraag “Awel? En waarom werd er niet geblogd?” en zodus zijn we alweer hier met een vers reisverhaal van een jong gezin (hahaha) met jonge kinderen die deze keer naar het warme en exotische (hahahahahaha) IJsland trekken!

Het jonge gezin bestaat uit Dieter (36 jaar), Kato (u weet het, nog steeds 28 jaar), Isaak (7) en Adriaan (5).

Onze reisroute is een klassieke IJsland route en ziet er min of meer als volgt uit:

Dieter en ikzelf zijn 9 jaar geleden reeds in IJsland geweest met de familie Deckers en hebben erg fijne herinneringen aan dit prachtige land. We kijken er naar uit om opnieuw de geweldige natuur te zien, ditmaal met ons eigen gebroed er bij. Binnen 2 weken vertrekken we.

Isaak kijkt er naar uit om vulkanen te zien; Adriaan wil graag op een geiser gaan zitten om de lucht in geschoten te worden en kijkt er naar uit pinguïns te zien. We hopen dat hij puffins bedoelt.

Tot binnenkort!

3 Reacties op “IJsland”

  1. Veel plezier en ik duim dat het weer wat meevalt. Je weet dat ik daar niet zo positieve ervaringen mee heb. 😉 Maar puffins hebben we wel in het zonnetje gezien!

    Like

Plaats een reactie